fbpx

Hou jouw huis op orde met deze 12 routines!

Lukt het je wel om op te ruimen, maar ontstaat er snel daarna opnieuw chaos?

Wil jij ook graag jouw huis op orde houden zonder dat het je veel energie en tijd kost?

Schrijf je dan nu in voor mijn 12 routines per mail!

Gedurende 12 weken krijg je wekelijks een mail met een opdracht om jouw huis en leven te (re)organiseren door middel van vaste routines, zodat het daarna als vanzelf gaat!

Er zijn twee formules mogelijk. Lees snel verder!

Waarom vaste routines?

Tijdens mijn opruimsessies merkte ik dat de ‘rommel’ in de huizen van mijn klanten vaak ontstaan was door een gebrek aan routine. Velen zeiden mij dat ze het te druk hebben en dan komen ze niet toe aan opruimen, omdat ze er geen tijd voor hebben.
Maar door een goede routine te creëren, zal je – zelfs als je iedere dag opruimt – tijd over hebben!

Keuzes maken en plannen is voor sommige mensen nu eenmaal moeilijker dan voor anderen. En daar hoef je je niet voor te schamen!

Focussen op één taak, de tijd inschatten die je aan een taak zal spenderen, is vaak lastig en daardoor weet men vaak ook niet hoe je dan die dagelijkse taken op de beste manier moet aanpakken.

Heb jij, om welke reden dan ook, moeite met het organiseren van je leven? Dan zullen deze 12 routines jou daar stap voor stap mee helpen.

Ben jij zo iemand die altijd heel onrustig wordt als je het gevoel krijgt dat je van alles moet? Dan helpt een nieuwe vaste routine om taken ‘in je hoofd te parkeren’ en dat creëert rust.

Tarieven en formules

Formule 1

U ontvangt – gedurende 12 weken – iedere week een gepersonaliseerde mail met een opdracht om een nieuwe routine te starten voor meer overzicht en structuur in jouw huishouden.

Deze formule kost 57 euro.

Inclusief GRATIS bonusweek!

Formule 2

U ontvangt – gedurende 12 weken – iedere week een gepersonaliseerde mail met een opdracht om een nieuwe routine te starten voor meer overzicht en structuur in jouw huishouden.

Daarnaast zorg ik voor een wekelijkse persoonlijke opvolging via een videogesprek van 15 minuten.
Botst u onderweg op iets? Lukt het niet om een bepaalde routine aan te passen aan uw gezin?
Dan kan u samen met mij aan de slag en zorg ik voor advies en begeleiding om een plan op maat te creëren!

Deze formule kost 147 euro.

Inclusief GRATIS bonusweek!

In beide formules ontvangt u:

  • 12 weken een gepersonaliseerde mail met een nieuwe routine (o.a. ochtend- en avondroutine, routine voor post, was, planning, maaltijdplanning, opruimen, zelfzorg en me-time)
  • een wekelijkse checklist
  • schema’s en werkbladen
  • gratis bonusweek met schoonmaakroutine

Testimonials

“Sommige taken kosten een heel kleine moeite en leveren toch een groot resultaat op!
Origineel en persoonlijk concept!
Je krijgt stap voor stap tips en methodes aangereikt waarmee je aan de slag kunt om het dagelijks leven en jouw huis(houden) in goede banen te leiden.
Je voelt dat je er niet alleen voor staat.”

Lindsy

“De 12 routines zijn duidelijk en leesbaar verwoord. Het programma is persoonlijk en motiverend, zodat je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat. Je krijgt voldoende tips en methodes om de nieuwe routines aan te leren. De schema’s en werkbladen zijn zeer praktisch. Bedankt!”

Nele

“Barbara, je bent iemand die rust uitstraalt. Klanten gaan dit, samen met je inzicht en structuur, zeker appreciëren. Proficiat met dit mooie resultaat. Veel succes!”

Docent opleiding Professional Organizer

“Barbara heeft mij al veel geholpen met haar tips. Wegens gezondheidsproblemen en een moeilijke periode waar ik nu in zit, helpen haar tips mij om mijn huishouden beetje bij beetje terug op te nemen. Bedankt!”

Volger op Facebook

“Als je het bos door de bomen niet meer ziet in je huishouden en je het hoofd amper boven water kan houden, dan is dit zeker een aanrader!

Toen ik me inschreef, hoopte ik dat ik eindelijk een plan zou hebben met routines om mij wat meer rust en duidelijkheid te geven. En die verwachtingen zijn zeker en vast uitgekomen! De 12 routines kan ik rustig toepassen en ze zorgen bij mij echt voor rust.

Ook al komen ze elke week (wat ik wel handig vond), je kan het op je eigen ritme doen, het stap voor stap doen. Die kleine stapjes maakte het haalbaar.”

Annelies

“Toen ik begon aan het 12 routine-programma was ik heel benieuwd.
Alle routines waren zeer duidelijk en ik herkende mij in vele situaties.
Ik merkte dat kleine beetjes ook helpen en dat door de routines alles makkelijker te organiseren is, ook als de gezondheid eens niet mee wil.
Het routine-programma viel beter mee dan verwacht en ik zou het zeker aanraden!

Hilde

Toch liever eerst even kennismaken?

Wil je me liever eerst wat beter leren kennen vooraleer u zich inschrijft?
Of misschien wil je eerst wel weten of de 12 routines iets voor u zijn?
Geen probleem! Boek nu een gratis online kennismakingsgesprek in en ik beantwoord al uw vragen!