fbpx

Hulp aan huis

Ik kom langs bij u thuis en samen gaan we aan de slag om op te ruimen en te organiseren.

Online coaching

Via een videogesprek op WhatsApp of Messenger coach en begeleid ik u op afstand met praktische opruimtips en adviezen, zodat u zelf aan de slag kan.

12 routines per mail

Gedurende 12 weken ontvangt u een mail met een opdracht om terug structuur en rust te creëren in uw huishouden.

Adviesgesprek

Een kort maar krachtig gesprek van 1,5 uur boordevol concrete en praktische tips om zelf aan de slag te gaan. Het gesprek kan online of aan huis.

Verhuizen zonder stress

Ik help graag bij het opstellen van een verhuisplan, inpakken en uitpakken, zodat u zich snel thuis kan voelen in uw nieuwe huis.

Opruimen na overlijden

Na een overlijden is het vaak moeilijk om afscheid te nemen van spullen van een dierbare.

Voor wie?

Voor particulieren

Voor jong en oud, voor alleenstaanden of gezinnen, voor iedereen dus!

Of je net een baby hebt mogen verwelkomen in jullie gezin, of net op het punt staat te verhuizen van uw woning naar een woonzorgcentrum, in elke fase van het leven kan het advies en de begeleiding van een opruimcoach van nut zijn!

Kan jij (of een gezinslid) door een medische conditie (autisme, ADHD, ADD, CVS, rugpijn…) je maar een korte periode inspannen of concentreren? Geen probleem! Dan passen we de sessie aan op jouw maat!

Zelfs mensen die van nature uit een sloddervos zijn, geregeld uitstelgedrag vertonen of het ontzettend druk hebben, iedereen kan leren opruimen (in zijn huis of in zijn leven). En dat zal iedereen meer rust, tijd en levenskwaliteit geven.

Voor ondernemingen

Jouw bedrijf efficiënter maken en tijd en geld uitsparen? Het kan met het advies en de begeleiding van een Professional Organizer!

Samen met jou of jouw werknemers ga ik aan de slag om jouw administratie, stock, archief, werkplek of tijdsindeling aan te pakken. Een aangename werkplek zorgt voor een betere sfeer die zowel het personeel als jouw klanten positief zal beïnvloeden.

Indien ik aan de slag ga met één of meerdere van jouw werknemers breng ik nadien verslag uit aan u, zodat u weet wat de aandachtspunten zijn en waar er eventueel nog opvolging nodig zou kunnen zijn.

Niet gewoon druk bezig zijn, maar echt productief werken.

Twijfel je nog? Laat ons dan eerst eens kennis maken tijdens een gratis kennismakingsgesprek.
Daarna kan je nog altijd bekijken of je mijn hulp wil inschakelen of niet.

Of misschien is een online adviesgesprek wel iets voor jou? Gedurende 1,5 uur coach en begeleid ik jou vanop afstand, zodat je zelf aan de slag kan!

Is jouw huishouden nogal chaotisch? Dan zijn de 12 routines per mail zeker iets voor jou!