Nood aan hulp om jouw huis te (her)organiseren?

Een opruimcoach inhuren is een effectieve manier om jou te helpen de stress weg te nemen bij het organiseren van jouw huis.

Hoe veel je zal betalen hangt af van de grootte van het project en hoe veel tijd de opruimcoach jou zal bijstaan om jouw spullen, administratie of planning terug op orde te brengen.

De meeste opruimcoaches rekenen een tarief per uur aan om advies en begeleiding aan huis te bieden bij het opruimen. Sommigen bieden ook pakketten aan of werken per project.

Opruimcoaches rekenen tussen 45 en 70 euro per uur aan.

Maar de prijs van de aangeboden diensten mag zeker niet de enige doorslaggevende factor zijn in de keuze voor een bepaalde professional organizer. Een lage prijs is niet altijd een goed koopje en een hogere prijs staat niet altijd garant voor kwaliteit.

Eerst wordt een kennismakingsgesprek vastgelegd. Zo kan de opruimcoach inschatten wat de grootte van jouw opruim-project is. Bij sommige opruimcoaches valt de prijs voor het kennismakingsgesprek weg als je daarna een sessie boekt.

De meeste projecten duren 4 à 5 uur. Grotere projecten waarbij bijvoorbeeld meerdere ruimtes worden aangepakt kunnen 8 uur tot verschillende dagen duren, maar dit zijn eerder uitzonderingen.
De bedoeling is namelijk om jou een systematiek aan te leren, die je zelf nadien kan toepassen.

Desnoods kan je vooraf een budget opstellen en dit ook voorleggen aan de professional organizer op het kennismakingsgesprek. Zo kan deze jou helpen om realistische doelen voorop te stellen en prioriteiten te stellen bij het opruimen.
Een opruimsessie heeft namelijk precies de bedoeling dat je nadien zelf verder aan de slag kan. De opruimcoach zal je net dat nodige duwtje in de rug geven en jou technieken aanleren en tips geven om de opgeruimde situatie nadien in stand te kunnen houden. Het is dus goed mogelijk dat één opruimsessie voldoende is.

De hulp van een opruimcoach vragen kan een beetje beangstigend zijn. Die eerste stap zetten is altijd moeilijk. Maar een opruimcoach is eigenlijk de enige persoon voor wie je je niet hoeft te schamen om de deur open te doen. Het is namelijk hun job en het zou je nog verrassen hoeveel mensen een opruimcoach inhuren!

Voor vele klanten laat het balanceren tussen hun drukke schema’s en planningen weinig tijd en ruimte om de rommel aan te pakken. Vaak hebben ze het gevoel dat de situatie uit de hand is gelopen en dat ze worden omgeven door chaos.
Mensen geraken nu eenmaal overweldigd. Dat is waarom velen toch beseffen dat ze hulp nodig hebben van een opruimcoach.

Een opruimcoach inhuren kan een beangstigende beslissing zijn, maar een opgeruimd huis zal jou en diegenen rond jou zeker goed doen! En dan blijft er nadien meer tijd over voor de leuke dingen in het leven!


(bron: angieslist.com)

Overtuigd? Ook ik kan je helpen bij het opruimen en organiseren van spullen, papier en administratie of helpen met een betere tijdsbesteding en planning. Contacteer mij en we zetten samen die eerste stap in jouw opruimverhaal!

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste tips? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.

Ik ga ermee akkoord dat Opruimcoach Barbara mijn persoonlijke gegevens uit dit formulier kan opslaan, verwerken en gebruiken zodat ik de nieuwsbrief kan ontvangen, in overeenstemming met het privacybeleid.
Ik ga ermee akkoord om informatie en aanbiedingen te ontvangen van Opruimcoach Barbara en haar partners.