Onze Schelse topfotograaf Bart Boodts nodigde lokale ondernemers uit om te poseren voor zijn lens.

Omdat ook zijn bedrijfje zo goed als stil ligt, wilde hij zijn wapen, de fotografie, gebruiken om het ondernemerschap in de streek te tonen aan de buitenwereld en de ondernemers van Schelle, Hemiksem en Niel in de ‘spotlight’ te zetten.

Hij wou op deze manier graag de mensen die keihard hun zaak boven water willen houden met een onophoudelijke ondernemersdrang en volle ‘goesting’ in de kijker zetten.

Wat een fantastische weken! 🤩

Eerst live te horen op Radio 2 en gisteren stond ik voor de lens van onze Schelse topfotograaf Bart Boodts!

📷 Jij Bent Mooi – Bart Boodts Photography

Geplaatst door Opruimcoach Barbara op Donderdag 4 februari 2021

En wat een prachtig resultaat! Al zeg ik het zelf 😉

Ook tijdens de corona-pandemie liggen lokale ondernemingen namelijk niet stil. Ikzelf ook niet! Achter de schermen wordt heel wat werk verricht en uiteraard is een online adviesgesprek en het inschrijven op mijn succesvol routine-programma nog steeds mogelijk!

Wil jij dus graag aan de slag met jouw spullen, administratie of tijdsindeling? Wil jij graag een huishouden op orde zonder veel energie en moeite? Kijk dan hier wat ik voor jou kan doen!

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste tips? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.

Ik ga ermee akkoord dat Opruimcoach Barbara mijn persoonlijke gegevens uit dit formulier kan opslaan, verwerken en gebruiken zodat ik de nieuwsbrief kan ontvangen, in overeenstemming met het privacybeleid.
Ik ga ermee akkoord om informatie en aanbiedingen te ontvangen van Opruimcoach Barbara en haar partners.