Opruimcoach Barbara was live te horen in Spits bij David Van Ooteghem op Radio 2!

De ex van Phil Collins heeft opgeruimd volgens de Marie Kondo-methode.  Opruimcoach Barbara Vynckier maakt ons wegwijs in de wondere wereld van deze Japanse opruimgoeroe.

Het ging voornamelijk over de opruimmethode van de Japanse Marie Kondo, omdat de ex van Phil Collins blijkbaar alle spullen van Phil aan de hand van die methode had weg gegooid 😂😅

Maar ik had toch een belangrijke boodschap daarover voor alle luisteraars! Herbeluister dus zeker eens het volledig interview!

Wil je graag opruimen via deze of een andere methode? Dan kan je zeker bij mij terecht! Stuur me een bericht en we starten samen jouw opruimverhaal!

Herbeluister hier het volledige interview: https://radio2.be/luister/select/spits/eerst-op-de-knieen-het-huis-bedanken-dan-opruimen

Er is ook nog een leuk artikel verschenen over het interview!
Lees het hier: https://radio2.be/artikels/ken-jij-marie-kondo-al-dankzij-haar-tips-geraakt-jouw-huis-helemaal-opgeruimd

Lijkt opruimen volgens de Konmari-methode wel iets voor jou? Of misschien net niet, maar wil je toch jouw spullen, administratie of huishouden op orde? Contacteer mij dan zeker! Samen werken we een plan op jouw maat uit!

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste tips? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.

Ik ga ermee akkoord dat Opruimcoach Barbara mijn persoonlijke gegevens uit dit formulier kan opslaan, verwerken en gebruiken zodat ik de nieuwsbrief kan ontvangen, in overeenstemming met het privacybeleid.
Ik ga ermee akkoord om informatie en aanbiedingen te ontvangen van Opruimcoach Barbara en haar partners.